-

JARNÁ AKCIA HUSQVARNA (104)

NÁHRADNÉ DIELY HUSQVARNA (11087)

PRÍSLUŠENSTVO K VÝROBKOM (589)

AKUMULÁTOROVÉ STROJE (91)

KOSENIE (179)

PÍLENIE (98)

OREZÁVANIE (28)

STAROSTLIVOSŤ O PÔDU, MAČINU A POVRCHY (31)

UPRATOVANIE A ČISTENIE (29)

ELEKTROCENTRÁLY (2)

KOMPAKTNÉ TRAKTORY JOHN DEERE (24)

ÚŽITKOVÉ VOZIDLÁ JOHN DEERE GATOR (11)

ZÁHRADNÉ A LESNÍCKE NÁRADIE (137)

ZAVLAŽOVANIE (183)

ZÁHRADNÉ ČERPADLÁ (47)

STAVEBNÁ TECHNIKA (79)

REZNÉ KOTÚČE, VRTÁKY A REŤAZE (68)

OCHRANNÉ OBLEČENIE A DOPLNKY (263)

OBLEČENIE A REKLAMNÉ PREDMETY HUSQVARNA (71)

OLEJE, MAZIVÁ A KANISTRE (37)

ELEKTROBICYKLE HUSQVARNA (2)

DARČEKOVÉ POUKAZY (4)

PONUKA SLUŽIEB (11)

Husqvarna R 112C5

3049.00

Záhradný rider Husqvarna R 112C5 je ideálnou voľbou pre údržbu trávnikov strednej veľkosti, členitých trávnikov ohraničených záhonmi, kríkmi, stromami či inými prekážkami. Kompaktná konštrukcia ridera zaisťuje ľahkú manipuláciu aj v úzkych priestoroch a uľahčuje skladovanie. Napriek menším rozmerom rider R 112C5 ponúka vynikajúcu trakciu a to aj vo svahoch a za mokra. Kĺbové riadenie umožňuje rýchle otáčanie s minimálnym polomerom otáčania. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo poskytuje vynikajúci prehľad o pracovnej ploche.

Husqvarna R 214C

Original price was: 4499.00€.Current price is: 4279.00€.

Záhradný rider Husqvarna R 214C je vybavený jednovalcovým motorom Husqvarna a  žacím ústrojenstvom Combi 94 so 94 cm záberom pri kosení, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadným vyhadzovaním pokosenej trávy. Prácu uľahčuje hydrostatická prevodovka ovládaná pedálom, ľahko prístupné ovládacie prvky a automatické spúšťanie žacích nožov. Rider Husqvarna R 214C je dobrou voľbou pre vlastníkov nehnuteľností a pozemkov, ktorí vyžadujú mimoriadne vysokú účinnosť, jednoduché použitie, vynikajúcu manévrovateľnosť a skutočne príjemnú jazdu.

Husqvarna R 214TC Comfort Edition

Original price was: 4899.00€.Current price is: 4490.00€.

Výkonný záhradný rider Husqvarna R 214TC Comfort Edition je vybavený dvojvalcovým motorom s vysokým krútiacim momentom a žacím ústrojenstvom Combi 94 so 94 cm záberom pri kosení, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadným vyhadzovaním pokosenej trávy. Prácu uľahčuje hydrostatická prevodovka ovládaná pedálom, ľahko prístupné ovládacie prvky a automatické spúšťanie žacích nožov. Záhradný rider Husqvarna R 214TC Comfort Edition je dobrou voľbou pre vlastníkov nehnuteľností a pozemkov, ktorí vyžadujú mimoriadne vysokú účinnosť, jednoduché použitie, vynikajúcu manévrovateľnosť a skutočne príjemnú jazdu. Záhradný rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna R 216T AWD

Original price was: 6099.00€.Current price is: 5590.00€.

Husqvarna R 216T AWD je výkonný záhradný rider vhodný pre majiteľov domov a vlastníkov členitých pozemkov, ktorí chcú mať perfektne pokosený trávnik. Kĺbové riadenie a vpredu zavesené žacie ústrojenstvo uľahčujú manévrovanie, zlepšujú terénnu dostupnosť a poskytujú dostatočne veľký prehľad o vašej pracovnej ploche. Pohon všetkých kolies zabezpečuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Spoločne s výkonným, účinným dvojvalcovým motorom V-Twin a štartovaním bez použitia sýtiča poskytuje bezproblémové kosenie po mnoho rokov. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo umožňuje jednoduchú údržbu a čistenie. Záhradný rider Husqvarna R 216T AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna P 524X EFI – konfigurátor

1589.0017299.00

Kompaktný ale pritom výkonný komerčný rider Husqvarna P 524X EFI osadený motorom KAWASAKI s elektronickým vstrekovaním paliva pre zabezpečenie maximálneho výkonu motora, minimálneho množstva emisií výfukových plynov a veľmi nízkej spotreby paliva aj v náročných podmienkach. Kĺbový posilňovač riadenia pomáha s tesným otočením, zatiaľ čo pohon na 4 kolesá zabezpečuje trakciu za akýchkoľvek podmienok. Plne plávajúce žacie ústrojenstvo, ľahko prístupná páka nastavenia výšky kosenia a svetlomety uľahčujú kosenie. Profesionálny rider Husqvarna P 524X EFI je plne kompatibilný so všetkým príslušenstvom, čo umožňuje jeho celoročné využitie. Komerčný rider je ideálnou voľbou pre športové kluby a hotely, firmy spravujúce obytné komplexy alebo firmy starajúce sa o zeleň, ktoré potrebujú univerzálny, kompaktný rider s veľmi dobrou ovládateľnosťou. Rider Husqvarna P 524X EFI použijete na celosezónne úlohy.