-

JARNÁ AKCIA HUSQVARNA (103)

NÁHRADNÉ DIELY HUSQVARNA (11082)

PRÍSLUŠENSTVO K VÝROBKOM (589)

AKUMULÁTOROVÉ STROJE (91)

KOSENIE (179)

PÍLENIE (98)

OREZÁVANIE (28)

STAROSTLIVOSŤ O PÔDU, MAČINU A POVRCHY (31)

UPRATOVANIE A ČISTENIE (29)

ELEKTROCENTRÁLY (2)

KOMPAKTNÉ TRAKTORY JOHN DEERE (24)

ÚŽITKOVÉ VOZIDLÁ JOHN DEERE GATOR (14)

ZÁHRADNÉ A LESNÍCKE NÁRADIE (137)

ZAVLAŽOVANIE (189)

ZÁHRADNÉ ČERPADLÁ (47)

STAVEBNÁ TECHNIKA (79)

REZNÉ KOTÚČE, VRTÁKY A REŤAZE (68)

OCHRANNÉ OBLEČENIE A DOPLNKY (264)

OBLEČENIE A REKLAMNÉ PREDMETY HUSQVARNA (71)

OLEJE, MAZIVÁ A KANISTRE (37)

ELEKTROBICYKLE HUSQVARNA (2)

DARČEKOVÉ POUKAZY (4)

PONUKA SLUŽIEB (11)

Husqvarna R 112C5

3049.00

Záhradný rider Husqvarna R 112C5 je ideálnou voľbou pre údržbu trávnikov strednej veľkosti, členitých trávnikov ohraničených záhonmi, kríkmi, stromami či inými prekážkami. Kompaktná konštrukcia ridera zaisťuje ľahkú manipuláciu aj v úzkych priestoroch a uľahčuje skladovanie. Napriek menším rozmerom rider R 112C5 ponúka vynikajúcu trakciu a to aj vo svahoch a za mokra. Kĺbové riadenie umožňuje rýchle otáčanie s minimálnym polomerom otáčania. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo poskytuje vynikajúci prehľad o pracovnej ploche.

Husqvarna R 214C

Original price was: 4499.00€.Current price is: 4279.00€.

Záhradný rider Husqvarna R 214C je vybavený jednovalcovým motorom Husqvarna a  žacím ústrojenstvom Combi 94 so 94 cm záberom pri kosení, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadným vyhadzovaním pokosenej trávy. Prácu uľahčuje hydrostatická prevodovka ovládaná pedálom, ľahko prístupné ovládacie prvky a automatické spúšťanie žacích nožov. Rider Husqvarna R 214C je dobrou voľbou pre vlastníkov nehnuteľností a pozemkov, ktorí vyžadujú mimoriadne vysokú účinnosť, jednoduché použitie, vynikajúcu manévrovateľnosť a skutočne príjemnú jazdu.

Husqvarna R 214TC Comfort Edition

Original price was: 4899.00€.Current price is: 4490.00€.

Výkonný záhradný rider Husqvarna R 214TC Comfort Edition je vybavený dvojvalcovým motorom s vysokým krútiacim momentom a žacím ústrojenstvom Combi 94 so 94 cm záberom pri kosení, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadným vyhadzovaním pokosenej trávy. Prácu uľahčuje hydrostatická prevodovka ovládaná pedálom, ľahko prístupné ovládacie prvky a automatické spúšťanie žacích nožov. Záhradný rider Husqvarna R 214TC Comfort Edition je dobrou voľbou pre vlastníkov nehnuteľností a pozemkov, ktorí vyžadujú mimoriadne vysokú účinnosť, jednoduché použitie, vynikajúcu manévrovateľnosť a skutočne príjemnú jazdu. Záhradný rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna R 216T AWD

Original price was: 6099.00€.Current price is: 5590.00€.

Husqvarna R 216T AWD je výkonný záhradný rider vhodný pre majiteľov domov a vlastníkov členitých pozemkov, ktorí chcú mať perfektne pokosený trávnik. Kĺbové riadenie a vpredu zavesené žacie ústrojenstvo uľahčujú manévrovanie, zlepšujú terénnu dostupnosť a poskytujú dostatočne veľký prehľad o vašej pracovnej ploche. Pohon všetkých kolies zabezpečuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Spoločne s výkonným, účinným dvojvalcovým motorom V-Twin a štartovaním bez použitia sýtiča poskytuje bezproblémové kosenie po mnoho rokov. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo umožňuje jednoduchú údržbu a čistenie. Záhradný rider Husqvarna R 216T AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna R 216T AWD – konfigurátor

102.005590.00

Husqvarna R 216T AWD je výkonný záhradný rider vhodný pre majiteľov domov a vlastníkov členitých pozemkov, ktorí chcú mať perfektne pokosený trávnik. Kĺbové riadenie a vpredu zavesené žacie ústrojenstvo uľahčujú manévrovanie, zlepšujú terénnu dostupnosť a poskytujú dostatočne veľký prehľad o vašej pracovnej ploche. Pohon všetkých kolies zabezpečuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Spoločne s výkonným, účinným dvojvalcovým motorom V-Twin a štartovaním bez použitia sýtiča poskytuje bezproblémové kosenie po mnoho rokov. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo umožňuje jednoduchú údržbu a čistenie. Záhradný rider Husqvarna R 216T AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna R 316TX AWD

8549.00

Kompaktný a obzvlášť výkonný záhradný rider Husqvarna R 316TX AWD s pohonom všetkých kolies, osadený silným dvojvalcovým motorom Kawasaki, kompatibilný so žacími ústrojenstvami Combi, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadné vyhadzovanie. Rider Husqvarna je vybavený intuitívnym displejom, dvoma LED reflektormi, volantom s mäkkým povrchom, ovládacím gombíkom pre nastavenie výšky volantu a technológiou Bluetooth, pomocou ktorej môžete sledovať svoj rider v mobilnej aplikácii Husqvarna Connect. Rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna R 316TX AWD – konfigurátor

102.008549.00

Kompaktný a obzvlášť výkonný rider Husqvarna R 316TX AWD s pohonom všetkých kolies, osadený silným dvojvalcovým motorom, kompatibilný so žacími ústrojenstvami Combi, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadné vyhadzovanie. Rider Husqvarna je vybavený intuitívnym displejom, dvoma LED reflektormi, volantom s mäkkým povrchom, ovládacím gombíkom pre nastavenie výšky volantu a technológiou Bluetooth, pomocou ktorej môžete sledovať svoj rider v mobilnej aplikácii Husqvarna Connect. Rider Husqvarna T 316TX AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna R 316TsX AWD

Original price was: 9349.00€.Current price is: 8590.00€.

Kompaktný, obzvlášť pohodlný a výkonný záhradný rider Husqvarna R 316TsX AWD s pohonom všetkých kolies a posilňovačom riadenia, osadený silným dvojvalcovým motorom Kawasaki, kompatibilný so žacími ústrojenstvami Combi, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadné vyhadzovanie. Rider Husqvarna je vybavený intuitívnym displejom, dvoma LED reflektormi, volantom s mäkkým povrchom, ovládacím gombíkom pre nastavenie výšky volantu a technológiou Bluetooth, pomocou ktorej môžete sledovať svoj rider v mobilnej aplikácii Husqvarna Connect. Rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna R 316TsX AWD – konfigurátor

102.008590.00

Prémiový a kompaktný, obzvlášť pohodlný, výkonný záhradný rider Husqvarna R 316TsX AWD s pohonom všetkých kolies a posilňovačom riadenia, osadený silným dvojvalcovým motorom Kawasaki, kompatibilný so žacími ústrojenstvami Combi, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadné vyhadzovanie. Záhradný rider Husqvarna je vybavený intuitívnym displejom, dvoma LED reflektormi, volantom s mäkkým povrchom, ovládacím gombíkom pre nastavenie výšky volantu a technológiou Bluetooth, pomocou ktorej môžete sledovať svoj rider v mobilnej aplikácii Husqvarna Connect. Rider Husqvarna R 318TsX AWD môžete použiť na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna RC 318T

Original price was: 8499.00€.Current price is: 8079.00€.

Husqvarna RC 318T je robustný a všestranný záhradný rider so zberom a s inovatívnym dizajnom, ktorý ponúka výnimočný výkon a efektivitu, jednoduché ovládanie, výbornú manévrovateľnosť a príjemné zvezenie. Samozrejmosťou je vynikajúca ergonómia, intuitívne ovládanie. Jedinečný zberný systém pri ktorom nedochádza k upchávaniu, mechanicky odovzdáva pokosenú trávu z vpredu umiestneného žacieho ústrojenstva priamo do zberného koša s objemom 300 l. Tráva je v zbernom koši automaticky stláčaná, čo predlžuje čas medzi vyprázdnením koša a zväčšuje kapacitu kosenia. Zvládnete tak pokosiť väčšiu trávnatú plochu za kratšiu dobu. Žacie ústrojenstvo možno ľahko nakloniť až do unikátnej 90° servisnej polohy pre ľahké čistenie po ukončení kosenia. Vďaka bezkonkurenčnému výkonu a vysokej zbernej kapacite je rider ideálny pre údržbu väčších záhrad. Záhradný rider so  zberom Husqvarna RC 318T je skvelá voľba pre majiteľov pozemkov, ktorí oceňujú kvalitu, spoľahlivosť a inovácie spoločnosti Husqvarna. Rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna RC 318T – konfigurátor

102.008079.00

Husqvarna RC 318T je robustný a všestranný záhradný rider so zberom trávy s inovatívnym dizajnom, ktorý ponúka výnimočný výkon a efektivitu, jednoduché ovládanie, výbornú manévrovateľnosť a príjemné zvezenie. Samozrejmosťou je vynikajúca ergonómia, intuitívne ovládanie. Jedinečný zberný systém pri ktorom nedochádza k upchávaniu, mechanicky odovzdáva pokosenú trávu z vpredu umiestneného žacieho ústrojenstva priamo do zberného koša s objemom 300 litrov. Tráva je v zbernom koši automaticky stláčaná, čo predlžuje čas medzi vyprázdnením koša a zväčšuje kapacitu kosenia. Zvládnete tak pokosiť väčšiu trávnatú plochu za kratšiu dobu. Žacie ústrojenstvo možno ľahko nakloniť až do unikátnej 90° servisnej polohy pre ľahké čistenie po ukončení kosenia. Vďaka bezkonkurenčnému výkonu a vysokej zbernej kapacite je tento záhradný rider ideálny pre údržbu väčších záhrad. Rider Husqvarna RC 318T je skvelá voľba pre majiteľov pozemkov, ktorí oceňujú kvalitu, spoľahlivosť a inovácie spoločnosti Husqvarna. Rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna RC 320Ts AWD

Original price was: 10799.00€.Current price is: 9890.00€.

Výkonný a všestranný záhradný rider Husqvarna RC 320Ts AWD so zberom trávy a s náhonom na všetky kolesá, vhodný pre vlastníkov nehnuteľností, ktorí požadujú vynikajúcu efektivitu, ovládateľnosť a perfektné výsledky po celý rok. Kĺbové riadenie s posilňovačom umožňuje ľahké zatáčanie a vynikajúcu manévrovateľnosť. Pohon všetkých kolies zaisťuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Údržba a čistenie žacieho ústrojenstva sú jednoduché, bez použitia nástrojov, a možno ho nakloniť do unikátnej servisnej polohy 90°. Jedinečný zberný systém, ktorý zamedzuje upchatiu, presúva pokosenú trávu z vpredu umiestneného žacieho ústrojenstva priamo do zberného koša. Tráva je v zbernom koši automaticky zhutňovaná, tým sa významne zvyšuje jeho kapacita a predlžujú intervaly pre vysypávanie koša, takže zvládnete pokosiť väčšiu plochu za kratší čas. Vzhľadom k výnimočnej kapacite je ideálnou voľbou pre väčšie záhrady alebo trávne plochy. Objem zberného koša je 300 litrov. Záhradný rider Husqvarna RC 320Ts AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna RC 320Ts AWD – konfigurátor

102.009890.00

Výkonný a všestranný záhradný rider Husqvarna RC 320Ts AWD so zberom trávy a s náhonom na všetky kolesá, vhodný pre vlastníkov nehnuteľností, ktorí požadujú vynikajúcu efektivitu, ovládateľnosť a perfektné výsledky po celý rok. Kĺbové riadenie s posilňovačom umožňuje ľahké zatáčanie a vynikajúcu manévrovateľnosť. Pohon všetkých kolies zaisťuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Údržba a čistenie žacieho ústrojenstva sú jednoduché, bez použitia nástrojov, a možno ho nakloniť do unikátnej servisnej polohy 90°. Jedinečný zberný systém, ktorý zamedzuje upchatiu, presúva pokosenú trávu z vpredu umiestneného žacieho ústrojenstva priamo do zberného koša. Tráva je v zbernom koši automaticky zhutňovaná, tým sa významne zvyšuje jeho kapacita a predlžujú intervaly pre vysypávanie koša, takže zvládnete pokosiť väčšiu plochu za kratší čas. Vzhľadom k výnimočnej kapacite je ideálnou voľbou pre väčšie záhrady alebo trávne plochy. Objem zberného koša je 300 litrov. Záhradný rider Husqvarna RC 320Ts AWD so zberom pokosenej trávy použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna R 420TsX AWD

Original price was: 14999.00€.Current price is: 14249.00€.

Prémiový a vysoko výkonný záhradný rider Husqvarna R 420TsX AWD s pohonom všetkých kolies, výkonným dvojvalcovým motorom Kawasaki a posilňovačom riadenia, ktorý je navrhnutý pre údržbu väčších, členitých a nerovných trávnatých plôch. Rider Husqvarna je vybavený užívateľsky príjemnými funkciami ako sú napríklad ľahko dostupné ovládacie prvky, štart jednoduchým otočením kľúča, možnosť nastavenia výšky volantu a priehradka pre osobné veci. Unikátne rýchloupínacie zariadenie XChange umožňuje rýchlu výmenu príslušenstva bez použitia nástrojov. Dva LED reflektory vám umožnia pracovať aj za zhoršených svetelných podmienok. Pomocou Bluetooth môžete sledovať svoj záhradný rider R 420TsX AWD v mobilnej aplikácii Husqvarna Connect. Rider Husqvarna je skvelou voľbou pre majiteľov súkromných nehnuteľností, športové zariadenia a hotely s veľkými areálmi, ktoré vyžadujú celoročnú a zimnú údržbu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna R 420TsX AWD – konfigurátor

102.0014249.00

Prémiový, kompaktný a vysokovýkonný záhradný rider Husqvarna R 420TsX AWD s pohonom všetkých kolies, výkonným dvojvalcovým motorom Kawasaki a posilňovačom riadenia, ktorý je navrhnutý pre údržbu väčších, členitých a nerovných trávnatých plôch. Rider Husqvarna je vybavený užívateľsky príjemnými funkciami ako sú napríklad ľahko dostupné ovládacie prvky, štart jednoduchým otočením kľúča, možnosť nastavenia výšky volantu a priehradka pre osobné veci. Unikátne rýchloupínacie zariadenie XChange umožňuje rýchlu výmenu príslušenstva bez použitia nástrojov. Dva LED reflektory vám umožnia pracovať aj za zhoršených svetelných podmienok. Pomocou Bluetooth môžete sledovať svoj rider v mobilnej aplikácii Husqvarna Connect. Tento prémiový záhradný rider Husqvarna R 420TsX AWD je skvelou voľbou pre majiteľov súkromných nehnuteľností, športové zariadenia a hotely s veľkými areálmi, ktoré vyžadujú celoročnú a zimnú údržbu.

POZOR: súčasťou ceny ridera nie je vyobrazené kosiace zariadenie.

Nakonfigurujte si rider podľa vašej požiadavky:

Husqvarna P 524EFI

Original price was: 18699.00€.Current price is: 15990.00€.

Kompaktný a výkonný komerčný rider Husqvarna P 524EFI s elektronickým vstrekovaním paliva pre zabezpečenie maximálneho výkonu motora, minimálneho množstva emisií výfukových plynov a veľmi nízkej spotreby paliva aj v náročných podmienkach. Štart “Key turn” znamená, že k štartu nie je potreba sýtič: stačí otočiť kľúčikom a ísť. Kĺbový posilňovač riadenia pomáha s tesným otočením, zatiaľ čo pohon na 4 kolesá zabezpečuje trakciu za akýchkoľvek podmienok. Plne plávajúce žacie ústrojenstvo, ľahko prístupná páka nastavenia výšky kosenia a svetlomety uľahčujú kosenie. Profesionálny rider Husqvarna P 524EFI je plne kompatibilný so všetkým príslušenstvom, čo umožňuje jeho celoročné využitie. Komerčný rider je ideálnou voľbou pre športové kluby a hotely, firmy spravujúce obytné komplexy alebo firmy starajúce sa o zeleň, ktoré potrebujú univerzálny, kompaktný rider s veľmi dobrou ovládateľnosťou. Rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie