-

JARNÁ AKCIA HUSQVARNA (103)

NÁHRADNÉ DIELY HUSQVARNA (11087)

PRÍSLUŠENSTVO K VÝROBKOM (589)

AKUMULÁTOROVÉ STROJE (91)

KOSENIE (179)

PÍLENIE (98)

OREZÁVANIE (28)

STAROSTLIVOSŤ O PÔDU, MAČINU A POVRCHY (31)

UPRATOVANIE A ČISTENIE (29)

ELEKTROCENTRÁLY (2)

KOMPAKTNÉ TRAKTORY JOHN DEERE (24)

ÚŽITKOVÉ VOZIDLÁ JOHN DEERE GATOR (14)

ZÁHRADNÉ A LESNÍCKE NÁRADIE (137)

ZAVLAŽOVANIE (189)

ZÁHRADNÉ ČERPADLÁ (47)

STAVEBNÁ TECHNIKA (79)

REZNÉ KOTÚČE, VRTÁKY A REŤAZE (68)

OCHRANNÉ OBLEČENIE A DOPLNKY (264)

OBLEČENIE A REKLAMNÉ PREDMETY HUSQVARNA (71)

OLEJE, MAZIVÁ A KANISTRE (37)

ELEKTROBICYKLE HUSQVARNA (2)

DARČEKOVÉ POUKAZY (4)

PONUKA SLUŽIEB (11)

Husqvarna Z242F

Original price was: 6399.00€.Current price is: 5899.00€.

Husqvarna Z242F je robustná kosačka s nulovým polomerom otáčania, ktorá má v sebe technické prvky k poskytnutiu vysokej úrovni pohodlia a predĺženia životnosti. Sedadlo so strednou oporou chrbta ako štandard, zväčšený priestor na nohy, jednoduchý prístup k ovládacím prvkom a presne reagujúce ovládacie páky umožňujú pohodlie a spoľahlivý chod, zatiaľ čo pevný rám kosačky zaručuje extrémne dlhú životnosť, prevodovka k vysokej záťaži a motor zaisťujúci dlhú životnosť kosačky. Veľké, široké kolesá zabezpečujúce dobrú trakciu, samostatný náhon pre každé hnané koleso a pákové riadenie umožňujúce nulový polomer otáčania pre rýchle a efektívne zmeny smeru jazdy. Kosiaci stroj Husqvarna Z242F má robustné zvárané žacie ústrojenstvo ktoré umožňuje aj mulčovanie pokosenej trávy.

Husqvarna R 112iC

6299.00

Záhradný rider Husqvarna R 112iC na elektrický pohon je viacúčelová kosačka na trávu s pojazdom a širokou škálou príslušenstva. Rider Husqvarna R 112iC poskytuje všetok výkon a pohodlie, avšak bez hluku motora. Efektívny elektromotor napájaným Li-Ion batériou s kapacitou 38,5 Ah a 50,4 V pokosí na jedno nabitie až 4700 m2. Funkcia PowerBoost automaticky nastaví optimálny výkon pre zaistenie skvelých výsledkov kosenia za všetkých podmienok. Intuitívne ovládacie prvky uľahčujú ovládanie a kĺbové riadenie umožňuje plynulé a ostré zatáčanie ako sme zvyknutý pri všetkých záhradných rideroch Husqvarna. Akumulátorový rider Husqvarna vyžaduje podstatne menšiu údržbu ako je tomu pri benzínových strojoch. Bez paliva, bez oleja a bez výmeny akýchkoľvek klinových remeňov a podobne.

Husqvarna R 200iX

7249.00

Záhradný Rider Husqvarna R 200iX na elektrický pohon je viacúčelový stroj, ktorý sa radí k moderným elektrickým kosačkám na trávu so sediacou obsluhou. Dynamický režim kosenia autonómne prispôsobí akémukoľvek stavu trávnika pre rovnomerné kosenie, zatiaľ čo funkcia Save inteligentne optimalizuje využitie akumulátora so špičkovou kapacitou a efektivitou. Plne elektrický, bezremeňový systém pohonu znižuje nároky na údržbu a počas používania neprodukuje žiadne priame emisie CO². Záhradný Rider R 200iX je vybavený prémiovými funkciami, prispôsobiteľným nastavením a voliteľným príslušenstvom, s ktorými dosiahnete maximálnu produktivitu pri kosení až s kapacitou 3.500 m2 na jedno nabitie.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna R 200iX – konfigurátor

102.007249.00

Záhradný Rider Husqvarna R 200iX na elektrický pohon je viacúčelový stroj, ktorý sa radí k moderným elektrickým kosačkám na trávu so sediacou obsluhou. Dynamický režim kosenia autonómne prispôsobí akémukoľvek stavu trávnika pre rovnomerné kosenie, zatiaľ čo funkcia Save inteligentne optimalizuje využitie akumulátora so špičkovou kapacitou a efektivitou. Plne elektrický, bezremeňový systém pohonu znižuje nároky na údržbu a počas používania neprodukuje žiadne priame emisie CO². Záhradný Rider R 200iX je vybavený prémiovými funkciami, prispôsobiteľným nastavením a voliteľným príslušenstvom, s ktorými dosiahnete maximálnu produktivitu pri kosení až s kapacitou 3.500 m2 na jedno nabitie. Kapacita Li-Ion akumulátora je 38,5 Ah a napätie 50,4 V.

POZOR: súčasťou ceny ridera nie je vyobrazené kosiace zariadenie.

Nakonfigurujte si rider podľa vašej požiadavky:

John Deere Z315E

Original price was: 6600.00€.Current price is: 5820.00€.

John Deere Z315E je základný model kosačky s nulovým polomerom otáčania v kategórii šírky záberu 107 cm. Je ideálna, keď máte trávnaté plochy s prekážkami a chcete vynikajúcu rýchlosť a efektivitu. Kosačka je výkonná aj pre svoje kompaktné rozmery a je vybavená 12,3 kW V-twin OHV motorom, ktorý je spoľahlivý a má konzistentný výkon. Namiesto ovládacích pák zaisťujú intuitívne dvojité páky na zmenu rýchlosti a smeru, jednoduché ovládanie a pohodlná plošina pre nohy, ktorá umožňuje meniť výšku kosenia počas kosenia. Kosiace ústrojenstvo poskytuje prvotriedny výkon pri kosení a možno ho ľahko premeniť na mulčovanie alebo zber pomocou súprav pre dodatočnú montáž.

John Deere Z320M

7150.00

Kosačka s nulovým polomerom otáčania John Deere Z320M, poskytuje rýchly a spoľahlivý výkon s výkonným 14,7 kW motorom V-twin OHV. Má aj niektoré ďalšie komfortné funkcie a ťažné zariadenie. Intuitívne dvojité páky na zmenu rýchlosti a smeru namiesto ovládacích páčok zaisťujú jednoduché používanie. Kosačka s nulovým polomerom otáčania so šírkou kosenia 107 cm poskytuje vynikajúci výkon, ktorý umožňuje jednoducho prejsť na mulčovanie alebo zber pomocou vhodných doplnkových súprav. John Deere Z320M má praktický pedál zdvíhanie kosiaceho zariadenia, ktorý vám umožňuje nastaviť výšku kosenia aj počas kosenia. Najmä pri dlhších dňoch kosenia oceníte ergonomické dvojité páky a pohodlné prémiové sedadlo s vysokým operadlom a voliteľnými lakťovými opierkami.

Husqvarna R 112C5

3049.00

Záhradný rider Husqvarna R 112C5 je ideálnou voľbou pre údržbu trávnikov strednej veľkosti, členitých trávnikov ohraničených záhonmi, kríkmi, stromami či inými prekážkami. Kompaktná konštrukcia ridera zaisťuje ľahkú manipuláciu aj v úzkych priestoroch a uľahčuje skladovanie. Napriek menším rozmerom rider R 112C5 ponúka vynikajúcu trakciu a to aj vo svahoch a za mokra. Kĺbové riadenie umožňuje rýchle otáčanie s minimálnym polomerom otáčania. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo poskytuje vynikajúci prehľad o pracovnej ploche.

Husqvarna R 214C

Original price was: 4499.00€.Current price is: 4279.00€.

Záhradný rider Husqvarna R 214C je vybavený jednovalcovým motorom Husqvarna a  žacím ústrojenstvom Combi 94 so 94 cm záberom pri kosení, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadným vyhadzovaním pokosenej trávy. Prácu uľahčuje hydrostatická prevodovka ovládaná pedálom, ľahko prístupné ovládacie prvky a automatické spúšťanie žacích nožov. Rider Husqvarna R 214C je dobrou voľbou pre vlastníkov nehnuteľností a pozemkov, ktorí vyžadujú mimoriadne vysokú účinnosť, jednoduché použitie, vynikajúcu manévrovateľnosť a skutočne príjemnú jazdu.

Husqvarna R 214TC Comfort Edition

Original price was: 4899.00€.Current price is: 4490.00€.

Výkonný záhradný rider Husqvarna R 214TC Comfort Edition je vybavený dvojvalcovým motorom s vysokým krútiacim momentom a žacím ústrojenstvom Combi 94 so 94 cm záberom pri kosení, ktorý ponúka prvotriedne kosenie s mulčovaním (BioClip®) a zadným vyhadzovaním pokosenej trávy. Prácu uľahčuje hydrostatická prevodovka ovládaná pedálom, ľahko prístupné ovládacie prvky a automatické spúšťanie žacích nožov. Záhradný rider Husqvarna R 214TC Comfort Edition je dobrou voľbou pre vlastníkov nehnuteľností a pozemkov, ktorí vyžadujú mimoriadne vysokú účinnosť, jednoduché použitie, vynikajúcu manévrovateľnosť a skutočne príjemnú jazdu. Záhradný rider Husqvarna použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Husqvarna R 216T AWD

Original price was: 6099.00€.Current price is: 5590.00€.

Husqvarna R 216T AWD je výkonný záhradný rider vhodný pre majiteľov domov a vlastníkov členitých pozemkov, ktorí chcú mať perfektne pokosený trávnik. Kĺbové riadenie a vpredu zavesené žacie ústrojenstvo uľahčujú manévrovanie, zlepšujú terénnu dostupnosť a poskytujú dostatočne veľký prehľad o vašej pracovnej ploche. Pohon všetkých kolies zabezpečuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Spoločne s výkonným, účinným dvojvalcovým motorom V-Twin a štartovaním bez použitia sýtiča poskytuje bezproblémové kosenie po mnoho rokov. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo umožňuje jednoduchú údržbu a čistenie. Záhradný rider Husqvarna R 216T AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.

Pozor: stroj v cene neobsahuje vyobrazené kosiace zariadenie

Husqvarna R 216T AWD – konfigurátor

102.005590.00

Husqvarna R 216T AWD je výkonný záhradný rider vhodný pre majiteľov domov a vlastníkov členitých pozemkov, ktorí chcú mať perfektne pokosený trávnik. Kĺbové riadenie a vpredu zavesené žacie ústrojenstvo uľahčujú manévrovanie, zlepšujú terénnu dostupnosť a poskytujú dostatočne veľký prehľad o vašej pracovnej ploche. Pohon všetkých kolies zabezpečuje skvelý výkon a trakciu za všetkých podmienok. Spoločne s výkonným, účinným dvojvalcovým motorom V-Twin a štartovaním bez použitia sýtiča poskytuje bezproblémové kosenie po mnoho rokov. Vpredu zavesené žacie ústrojenstvo umožňuje jednoduchú údržbu a čistenie. Záhradný rider Husqvarna R 216T AWD použijete na celosezónne úlohy aj pri odhrabávaní snehu.