-

JARNÁ AKCIA HUSQVARNA (103)

NÁHRADNÉ DIELY HUSQVARNA (11082)

PRÍSLUŠENSTVO K VÝROBKOM (589)

AKUMULÁTOROVÉ STROJE (91)

KOSENIE (179)

PÍLENIE (98)

OREZÁVANIE (28)

STAROSTLIVOSŤ O PÔDU, MAČINU A POVRCHY (31)

UPRATOVANIE A ČISTENIE (29)

ELEKTROCENTRÁLY (2)

KOMPAKTNÉ TRAKTORY JOHN DEERE (24)

ÚŽITKOVÉ VOZIDLÁ JOHN DEERE GATOR (14)

ZÁHRADNÉ A LESNÍCKE NÁRADIE (137)

ZAVLAŽOVANIE (189)

ZÁHRADNÉ ČERPADLÁ (47)

STAVEBNÁ TECHNIKA (79)

REZNÉ KOTÚČE, VRTÁKY A REŤAZE (68)

OCHRANNÉ OBLEČENIE A DOPLNKY (264)

OBLEČENIE A REKLAMNÉ PREDMETY HUSQVARNA (71)

OLEJE, MAZIVÁ A KANISTRE (37)

ELEKTROBICYKLE HUSQVARNA (2)

DARČEKOVÉ POUKAZY (4)

PONUKA SLUŽIEB (11)

Husqvarna Automower® Aspire™ R4

949.00

Husqvarna Automower® Aspire™ R4 je kompaktná robotická kosačka ktorá ponúka dokonalé kosenie trávnika 24 hodín denne. Optimalizované pre trávniky do 400 m² so systematickým kosením prejazdov pre presne vykosené úzke priechody, sklon 25 %. Bezstarostná prevádzka vďaka spoľahlivému koseniu, senzoru mrazu a časovaču počasia. Vybavený FOTA (automatická aktualizácia firmvéru) a kosačka sa ľahko sa čistí hadicou. Kompletné ovládanie robotickej kosačky pomocou smartfónu s aplikáciou Automower Connect a inteligentným nástenným úložným priestorom s priloženými háčikmi Aspire™.

Husqvarna Automower® 305

Original price was: 1319.00€.Current price is: 1119.00€.

Husqvarna Automower® 305, robotická kosačka sa vyznačuje kompaktným dizajnom a je ideálna pre menšie, členité záhrady do veľkosti 600 m². Ľahko zvláda kosenie vo svahu až do sklonu 40 %. Pohon všetkých kolies a systematické prechádzanie úzkymi miestami zaisťujú efektívnu prevádzku. Tri systémy vyhľadávania umožňujú kosačke nájsť najrýchlejšiu cestu domov k nabíjacej stanici. Kosačka je vybavená časovačom podľa počasia, protimrazovou ochranou a aplikáciou Automower® Connect@Home. Ľahko sa čistí a umýva s použitím hadice.
Na dosiahnutie vynikajúcich výsledkov kosenia po celej pracovnej ploche možno pre prechody úzkymi priechodmi nastaviť automatické prepínanie z režimu kosenia podľa náhodného vzorca do režimu systematického kosenia.

Husqvarna Automower® 310 MARK II

Original price was: 1699.00€.Current price is: 1449.00€.

Husqvarna Automower® 310 Mark II je robotická kosačka, vďaka kompaktnému 4-kolesovému dizajnu sa bez námahy postará o trávniky do 1000 m². Poradí si so svahmi so sklonom 40 % a zvláda úzke priechody, kde prejde do režimu systematického kosenia, čím sa zníži počet otáčaní a minimalizujú sa stopy od kolies. Robotická kosačka sa ľahko používa a čistí a jej súčasťou sú funkcie ochrany pred mrazom a časovača podľa počasia, ktoré upravujú časy kosenia podľa ročného obdobia a prerušujú plán kosenia v prípade mrazov. Vďaka tomu nedochádza k zbytočnému ničeniu trávy. Pre mimoriadne pohodlnú starostlivosť o trávnik možno robotickú kosačku Husqvarna Automower® 310 Mark II ovládať a monitorovať prostredníctvom smartfónu s aplikáciou Automower® Connect.

Husqvarna Automower® 310E NERA

2149.00

Husqvarna Automower® 310E NERA je robotická kosačka na údržbu trávnikov s rozlohou 1000 m². Táto robotická kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, plus ďalší kosiaci kotúč, ktorý minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Kosačka Husqvarna Automower® 310E NERA ponúka možnosť voľby inštalácie s elektrickými vodičmi alebo inštalácie s pomocou bezdrôtovej technológie Husqvarna EPOS™, s ktorou zažijete úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, ktoré umožňujú satelitné technológie a to s presnosťou 2–3 cm a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov.

Husqvarna Automower® 310E NERA s Husqvarna EPOS™

2833.00

Robotická kosačka Husqvarna Automower® 310E NERA so súpravou Husqvarna EPOS™ je robotická kosačka na trávu na údržbu trávnikov s rozlohou až do 1000 m². Kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, ktorá minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Bezdrôtová technológia Husqvarna EPOS™ prináša úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, aké umožňujú satelitné technológie a to s presnosťou 2–3 cm a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov. Technológia EPOS™ umožňuje použiť funkciu Zone Control, takže si môžete upraviť trávnik podľa svojich potrieb a vytvoriť niekoľko pracovných oblastí s rôznym nastavením pomocou aplikácie Automower® Connect. Rovnako ľahko je možné vytvoriť dočasné zóny na uchovanie sezónnych divokých kvetov alebo oblastí záhradných projektov.
Pomocou aplikácie Automower® Connect môžete svoju kosačku sledovať odkiaľkoľvek na svete a integrovať ju do vašej chytrej domácnosti. Odosielajte príkazy, prezerajte, meňte nastavenie svojej kosačky a prijímajte upozornenia pre úplnú kontrolu nad trávnikom.

Husqvarna Automower® 315 MARK II

Original price was: 1999.00€.Current price is: 1849.00€.

Husqvarna Automower® 315 MARK II je výkonná a kompaktná štvorkolesová robotická kosačka na kosenie väčších a zložitejších trávnatých plôch. Vhodná pre stredne veľké plochy s rozlohou do 1500 m². Zvláda svahy so sklonom do 40%. Chytré technológie automaticky navedú robotickú kosačku úzkymi priechodmi. Intuitívny systém ponuky funkcií umožní vlastné nastavenie podľa vašich požiadaviek, kedy má kosačka kosiť. Keď dokončí kosenie, funkcia trojitého vyhľadávania nájde najrýchlejšiu cestu späť k nabíjacej stanici. Robotická kosačka Automower 315 MARK II sa ľahko používa a čistí. Možno ju ovládať pomocou smartfónu. Je vybavená ochranou proti mrazu a časovačom počasia, ktorý prispôsobuje časy kosenia podľa ročného obdobia.

Husqvarna Automower® 320 NERA

2849.00

Robotická kosačka Husqvarna Automower® 320 NERA je veľmi efektívna a vysokovýkonná robotická kosačka pre kosenie veľkých trávnatých plôch do rozlohy 2200 m². Zvládne strmé svahy so sklonom až 50 % a patentovaná výkyvná predná náprava zlepšuje manévrovateľnosť a výkon pri nerovnom a hrboľatom teréne. Táto robotická kosačka pracuje už klasickým položením obvodového vodiča ale aj najnovším bezkáblovým systémom virtuálnych hraníc tým, že kosačku je potrebné vybaviť  súpravou Husqvarna EPOS™.

Husqvarna Automower® 320 NERA s Husqvarna EPOS™

3583.00

Automower® 320 NERA je vysoko výkonná robustná robotická kosačka, ktorá ponúka prvotriedne kosenie trávnatých plôch až do rozlohy až 2200 m² a spoľahlivú prevádzku. Patentovaná výkyvná predná os zvyšuje manévrovateľnosť a zlepšuje výkon v zložitom teréne na svahoch až do 50 %. Virtuálna inštalácia bez ohraničujúcich vodičov so súpravou Husqvarna EPOS™ a mobilnou aplikáciou Automower® Connect ponúka presné kosenie. Optimalizovaný výkon s automatickými aktualizáciami softvéru s FOTA (Firmware Over The Air).

Husqvarna Automower® 405X

2099.00

Husqvarna Automower® 405X je spoľahlivá a vysokovýkonná robotická kosačka zo série X-line, vhodná pre malé a komplikované trávniky. Pokosí trávniky do plochy 600 m2, vyznačuje sa systematickým prejazdovým kosením pre perfektne pokosené úzke priechody a hravo zvládne svahy so sklonom 40 %. Bezstarostná prevádzka vďaka elektrickému nastaveniu výšky kosenia funkciou TargetHeight, protimrazovej ochrane a časovaču počasia. Ľahko sa čistí a umýva hadicou. Ako člen nášho prémiového radu X-line je táto robotická kosačka vybavená Automower® Connect so sledovaním proti krádeži GPS a navigáciou s pomocou GPS. To preto aby ste mali kontrolu, nech ste kdekoľvek. Samozrejme všetko s dizajnom rady X-line: LED svetlomety, predný nárazník a špeciálne farebné kryty kolies.  Husqvarna Automower® 405X je vybavený systémom FOTA s automatickou aktualizáciou firmvéru.

Husqvarna Automower® 410XE NERA

2649.00

Husqvarna Automower® 410XE NERA je robotická kosačka na trávu na údržbu trávnikov s rozlohou do 1000 m². Robotická kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, ktorá minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Kosačka Automower® 410XE NERA ponúka možnosť voľby inštalácie s fyzickými vodičmi alebo inštalácie s bezdrôtovou technológiou Husqvarna EPOS™, s ktorou zažijete úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, aké umožňujú satelitné technológie, a to s presnosťou 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov. Vďaka integrovanej funkcii Zone Control si môžete upraviť trávnik podľa svojich potrieb a vytvoriť niekoľko pracovných oblastí s rôznym nastavením prostredníctvom aplikácie Automower® Connect. Rovnako ľahko je možné vytvoriť dočasne zakázané zóny na uchovanie sezónnych divokých kvetov alebo oblastí záhradných projektov. Kosačka detekuje a vyhýba sa objektom, čo zaisťuje presné kosenie a znižuje riziko nárazu a neplánovaných zastavení. Pomocou aplikácie Automower® Connect môžete svoju kosačku sledovať odkiaľkoľvek na svete a integrovať ju do vašej chytrej domácnosti. Odosielajte príkazy, zobrazujte a zmeňte nastavenie kosačky a prijímajte upozornenia pre úplnú kontrolu nad trávnikom.

Husqvarna Automower® 410XE NERA s Husqvarna EPOS™

3383.00

Robotická kosačka Husqvarna Automower® 410XE NERA je vhodná na kosenie zložitých trávnikov s rozlohou do 1000 m². Robotická kosačka je vybavená funkciou EdgeCut, ktorá minimalizuje potrebu zastrihávania okrajov trávnika, čím šetrí čas a prácu pri údržbe trávnika. Kosačka Automower® 410XE NERA ponúka možnosť inštalácie s bezdrôtovou technológiou Husqvarna EPOS™, s ktorou zažijete úplnú flexibilitu s virtuálnymi hranicami, aké umožňujú satelitné technológie a to s presnosťou 2–3 cm, a zároveň odpadá riziko poškodenia fyzických vodičov. Vďaka integrovanej funkcii Zone Control si môžete upraviť trávnik podľa svojich potrieb a vytvoriť niekoľko pracovných oblastí s rôznym nastavením prostredníctvom aplikácie Automower® Connect. Rovnako ľahko je možné vytvoriť dočasne zakázané zóny na uchovanie sezónnych divokých kvetov alebo oblastí záhradných projektov. Kosačka detekuje a vyhýba sa objektom, čo zaisťuje presné kosenie a znižuje riziko nárazu a neplánovaných zastavení. Pomocou aplikácie Automower® Connect môžete svoju kosačku sledovať odkiaľkoľvek na svete a integrovať ju do vašej chytrej domácnosti. Odosielajte príkazy, zobrazujte a zmeňte nastavenie kosačky a prijímajte upozornenia pre úplnú kontrolu nad trávnikom.

Husqvarna Automower® 415X

2599.00

Husqvarna Automower® 415X je spoľahlivá a vysokovýkonná robotická kosačka, vhodná pre stredne veľké trávniky. Pokosí komplikované trávniky až do 1500 m2, vyznačuje sa systematickým prejazdovým kosením pre perfektne pokosené úzke priechody a hravo zvládne svahy so sklonom 40 %. Bezstarostná prevádzka vďaka elektrickému nastaveniu výšky kosenia funkciou TargetHeight, protimrazovej ochrane a časovaču počasia. Ľahko sa čistí a umýva hadicou. Ako člen nášho prémiového radu X-line je táto robotická kosačka vybavená Automower® Connect so sledovaním proti krádeži GPS a navigáciou s pomocou GPS. To preto aby ste mali kontrolu, nech ste kdekoľvek. Samozrejme všetko s dizajnom rady X-line: LED svetlomety, predný nárazník a špeciálne farebné kryty kolies.  Husqvarna Automower® 415X je vybavený systémom FOTA (automatická aktualizácia firmvéru vzduchom).

Husqvarna Automower® 430X NERA

Original price was: 3699.00€.Current price is: 3399.00€.

Husqvarna Automower 430X NERA je robotická kosačka ktorá využíva najmodernejšie technológie. Kosačka dokonale pokosí veľké, zložité a členité trávniky do  3200 m². Hravo si poradí  s mnohonásobnými úzkymi priechodmi, prekážkami, nerovným terénom a svahmi až do 50 %. Navigácia s pomocou GPS a celý rad nových funkcií, vrátane Automower® Connect, predstavujú inteligentné riešenie, ktoré udrží váš trávnik zelený, zdravý a dokonale pokosený. Virtuálne hranice nastavené prostredníctvom aplikácie Automower® Connect a súpravy Husqvarna EPOS™, ktoré sú k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo, zaistia kosenie v presne vymedzených pracovných oblastiach, čo vám zaručí esteticky dokonalé výsledky kosenia. Pomocou svojho smartfónu môžete vytvoriť niekoľko pracovných oblastí s individuálnym režimom kosenia 7 dní v týždni a tiež dočasných zakázaných zón v aplikácii Automower® Zone Control.

Husqvarna Automower® 430X NERA s Husqvarna EPOS™

4433.00

Pokročilá robotická kosačka Husqvarna Automower 430X NERA s EPOS pre dokonalé výsledky na zložitých trávnatých plochách až do 3200 m². Dosiahnite presné kosenie s virtuálnymi hranicami prostredníctvom priloženej súpravy Husqvarna EPOS™ a aplikácie Automower® Connect. Okrem flexibilnej inštalácie môžete zo smartfónu jednoducho vytvoriť viac pracovných oblastí a dočasných zakázaných zón pomocou aplikácie pre personalizovanú správu zón Automower® Zone Control. Kosačka je navrhnutá so zmyslom pre estetickú dokonalosť a je vybavená chytrými funkciami, ako sú inteligentné vyhýbanie sa objektom, zvládnutie svahu až do 50% sklonu a navigácia pomocou GPS, pre perfektne pokosený trávnik 24/7.

Husqvarna Automower® 435X AWD

5369.00

Robotická kosačka Husqvarna Automower® 435X AWD s pohonom všetkých kolies a s výkyvnou a otočnou zadnou čatou, ľahko zvláda pri plnej trakcií kosenie trávnika na ploche až 3500 m², ľahko sa vyhne prekážkam s použitím ultrazvuku, prekoná nerovný terén a svahy až do pôsobivých 70 %. Robotická kosačka má atraktívny dizajn série X-line s LED svetlometmi, je vybavená detekciou vzdialených objektov a intuitívnym interaktívnym ovládaním s farebným displejom Automower® Access. Aplikácia Automower® Connect umožňuje sledovanie kosačky pomocou GPS v prípade jej odcudzenia a plno ďalších chytrých funkcií.

Husqvarna Automower® 450X NERA

Original price was: 4899.00€.Current price is: 4449.00€.

Husqvarna Automower® 450X NERA je robotická kosačka na trávu, ktorá zvládne kosiť trávniky veľké a členité do rozlohy 5000 m² v perfektnej kvalite 24 hodín denne 7 dní v týždni. Je vybavená funkciami, ako je inteligentné vyhýbanie sa prekážkam ktoré sú umiestnené na trávniku. Robotická kosačka nonstop poskytuje spoľahlivú prevádzku či je dážď alebo doslovne páli v lete slnko. Kosačka Automower® 450X NERA plynule kosí a zanecháva len minimálnu stopu na trávniku. Ľahko prejde každý roh. Kosačka sa jednoducho čistí pomocou hadice. Pomocou smartfónu si môžete vytvoriť viac pracovných oblastí s jedinečným nastavením a dočasné zakázané zóny pomocou aplikácie pre personalizovanú správu zón Automower® Zone Control a tým zaistite presné kosenie s virtuálnymi hranicami, ktoré si môžete definovať prostredníctvom aplikácie Automower® Connect a súpravy Husqvarna EPOS™, ktoré sú k dispozícii ako voliteľné príslušenstvo.