9000 l/h

JARNÁ AKCIA HUSQVARNA (104)

NÁHRADNÉ DIELY HUSQVARNA (11087)

PRÍSLUŠENSTVO K VÝROBKOM (589)

AKUMULÁTOROVÉ STROJE (91)

KOSENIE (179)

PÍLENIE (98)

OREZÁVANIE (28)

STAROSTLIVOSŤ O PÔDU, MAČINU A POVRCHY (31)

UPRATOVANIE A ČISTENIE (29)

ELEKTROCENTRÁLY (2)

KOMPAKTNÉ TRAKTORY JOHN DEERE (24)

ÚŽITKOVÉ VOZIDLÁ JOHN DEERE GATOR (11)

ZÁHRADNÉ A LESNÍCKE NÁRADIE (137)

ZAVLAŽOVANIE (183)

ZÁHRADNÉ ČERPADLÁ (47)

STAVEBNÁ TECHNIKA (79)

REZNÉ KOTÚČE, VRTÁKY A REŤAZE (68)

OCHRANNÉ OBLEČENIE A DOPLNKY (263)

OBLEČENIE A REKLAMNÉ PREDMETY HUSQVARNA (71)

OLEJE, MAZIVÁ A KANISTRE (37)

ELEKTROBICYKLE HUSQVARNA (2)

DARČEKOVÉ POUKAZY (4)

PONUKA SLUŽIEB (11)

Čerpadlo na čistú vodu Gardena 9000

65.90

Či už na vyčerpávanie vody zo sudov s dažďovou vodou pred zimou alebo vody zo zaplaveného suterénu – u čerpadla GARDENA 9000 pocítite silu čerpadiel GARDENA. Toto vysoko výkonné ponorné čerpadlo s nízkou spotrebou energie je nielen extrémne výkonné, ale aj zvlášť účinné. Motor odvodňovacieho čerpadla ponúka výkon 300 W. Pri maximálnom tlaku 0,6 baru a dopravnej výške 6 m možno za hodinu vyčerpať až 9000 litrov vody. Ponúka ploché nasávanie až do výšky 2 mm. Vďaka inteligentnému dizajnu a ochranným technológiám zostáva čerpadlo počas prevádzky bezpečné a stabilné. Po použití ho možno ľahko a jednoducho vyčistiť a jeho preprava je vďaka praktickej rukoväti veľmi pohodlná. Nastaviteľný plavákový spínač chráni čerpadlo pred škodlivým chodom nasucho. Energeticky úsporné čerpadlo GARDENA ponúka rôzne možnosti pripojenia pre jednotlivé aplikácie pomocou jednoduchého systému pripojenia hadíc GARDENA. Možno pripojiť hadice s priemerom 25 mm (1″) alebo 38 mm (1½”). V kombinácii so závitom G1″ sa stáva čerpadlo na čistú vodu 9000 ešte univerzálnejšie. Či už ako odvodňovacie čerpadlo, čerpadlo na podzemnú vodu alebo na použitie vo vašom bazéne – toto ponorné čerpadlo, ktoré je vizuálne atraktívne a štýlové, ponúka veľa možností použitia vo vašej pivnici alebo v záhrade. S viac ako 40 rokmi odborných skúseností v oblasti odvodňovacích a zavlažovacích čerpadiel a čerpadiel pre zásobovanie domácnosti na vás urobí vyhlásená vysoká kvalita GARDENA a dôraz na dizajnové detaily skutočne dojem.

Kalové čerpadlo Gardena 9000

70.80

Keď je stavebná jama po búrke plná vody alebo je potrebné vyčerpať vodu zo záhradného jazierka, je čas pocítiť silu čerpadiel GARDENA a ponorného kalového čerpadla 9000. Toto impozantné ponorné čerpadlo vám predstavuje značka GARDENA, preferovaná záhradná značka miliónov majiteľov domov a záhrad po celom svete s viac ako 40-ročnými skúsenosťami v oblasti odvodňovania, zavlažovania a zásobovania domácnosti úžitkovou vodou. Kalové čerpadlo 9000 zvládne všetky problémy spojené so zaplavením, pretečením a ďalšími ťažkosťami súvisiacimi s vodou. Toto vizuálne atraktívne čerpadlo prináša vysoký výkon s nízkou spotrebou energie. Motor ponúka výkon 300 W a pri maximálnom tlaku 0,6 baru a dopravnej výške 6 m dokáže toto energeticky úsporné čerpadlo čerpať až 9000 litrov vody za hodinu. Bez problémov vyčerpá vodu s nečistotami až do veľkosti 25 mm.

Odvodňovacia súprava Gardena 9000

141.00

Ponorné kalové čerpadlo 9000 – odvodňovacia súprava značky GARDENA je skvelým pomocníkom pri odvodňovaní a odčerpávaní znečistenej vody po povodni. Ponorné kalové čerpadlo 9000 sa používa v prípade zaplavenej pivnice alebo ak je potrebné vyčerpať silne znečistenú vodu zo záhradného jazierka. Priložený plastový box z recyklovaného materiálu slúži ako praktický predfilter pri povodniach. Chráni totiž odolné čerpadlo pred záplavovými nečistotami, ktoré by inak čerpadlo rýchlo upchali. Spolu s predfiltračným boxom môžete čerpadlo používať až do vodnej hladiny 32 cm. Čerpadlo ponúka vysoký výkon s nízkou spotrebou energie. Disponuje motorom s výkonom 300 W, maximálnou dopravnou výškou 6 m a tlakom 0,6 baru. Efektívne čerpadlo tak dokáže odčerpať až 9000 litrov vody za hodinu. S nečistotami vo vode do priemeru cca 25 mm sa ľahko manipuluje. Plavákový spínač automaticky zapne ponorné čerpadlo pri prekročení určitej hladiny vody. Akonáhle hladina klesne, automaticky zase energeticky úsporné čerpadlo vypne.